Oorbellen mode 2016

O

Heb jij de laatste oorbellen mode al gezien? Double Dots oorbellen zijn momenteel dé trend van dit moment! Daarnaast zijn er ook andere oorbellen waar je compleet trendy mee voor de dag zult komen. Wat dacht je van Ibiza oorbellen, of oormanchetten? Je kunt natuurlijk ook voor de klassieke look gaan met gouden of zilveren oorbellen. Dames zonder gaatjes hoeven zich geen zorgen te maken, er zijn ook oorbellen met een ander soort sluiting.

 

Wat zijn double dots oorbellen?

Dit is dé oorbellen mode van het jaar! Grote sterren zoals Emma Watson en Rihanna zijn al gespot met trendy double dots oorbellen. Wat maakt deze oorbellen zo bijzonder? Ze hebben een decoratie aan beide zijden. Als je ze draagt kun je aan de voorzijde en achterzijde van het oor een ornament zien (of in dit geval een OORnament). Je kunt de oorbellen ook helemaal omdraaien voor een compleet andere look! Hoewel de meeste double dots oorbellen een grote en kleine oorbel hebben in dezelfde stijl zijn er ook modellen waar voor en achter compleet anders zijn. Dan heb je dus twee sets oorbellen voor de prijs van één!

 

Ibiza oorbellen

De Ibiza stijl is helemaal hip en Ibiza oorbellen mode is de perfecte keuze voor opvallende en kleurrijke sieraden in je oren. Net als de kleurrijke Ibiza jurken en armbanden zijn Ibiza oorbellen rijkelijk versierd met allerlei kleuren en motieven. Je bent echt het zonnetje in huis met een set Ibiza oorbellen, zelfs in hartje winter!

 

Oormanchetten

Het is mogelijk dat je deze oorbellen mode nog niet kent. Oormanchetten bungelen niet aan je oorlel, ze bedekken deels of compleet jouw oor. Afhankelijk van het model kun je ze zonder gaatjes dragen, je kunt ze dan vastmaken aan het oor, en ze blijven zo in positie hangen. De oormanchetten variëren van subtiel naar heel extravagant. Voor welk model je ook kiest, je zult er zeker mee opvallen. Als jij een modebewuste jongedame bent zul je met oormachetten jouw unieke persoonlijkheid doen stralen.

 

Het opzoeken en bestellen van de laatste oorbellen mode is heel eenvoudig via de website. Wist je dat je kunt kiezen uit vooruitbetalen of achteraf betalen? Je kunt eenvoudig via iDeal betalen of kiezen voor Afterpay. Je moet daar de eerste keer voor gecontroleerd worden, daarna gaat dit heel snel een eenvoudig. Kijk op de website voor de complete collectie oorbellen en de verschillende betalingsmogelijkheden.