Massage Dordrecht; Intense ontspanning

M

Massage Dordrecht: ontspannen en professioneel.Wij leven tegenwoordig in een snelle wereld waarbij de tijd voorbij vliegt. Gelukkig zijn wij zelf de piloot! Heeft u een enorm drukke baan in Dordrecht of ervaart u de laatste tijd stress door omstandigheden in uw privé sfeer? Dan is het raadzaam om een ontspannen en professionele massage in Dordrecht te nemen om even op adem te komen. Massage Rainbow is namelijk een ervaren en gecertificeerde massagepraktijk die een enorm grote diversiteit aan massages aanbiedt. Afhankelijk van uw wensen bepaald Massage Rainbow de behandeling dat op dit moment voor u geschikt is.

Behandelingen van Massage Rainbow

Massagepraktijk Rainbow biedt verschillende massages aan die elk een andere werking hebben. Hierbij kan men bij Massage Rainbow kiezen uit de volgende massages:

  • Klassieke massages;
  • Massages met betrekking tot bindweefsel;
  • Massages met betrekking tot de chakra’s;
  • Massages om te ontspannen;
  • Massages van Thaise oorsprong;

Wilt u meer informatie over bovenstaande massages? Via de website van Massage Rainbow kunt u meer lezen over de oorsprong, voordelen en behandelwijze van de massages. Tevens zijn diverse referenties te lezen van mensen die u voorgingen en één of meerdere massages zijn ondergaan. In de volgende paragrafen worden twee typen massages verder uitgelicht: de klassieke massage.

Klassieke massage in Dordrecht

Wilt u uw spieren activeren, het vocht van uw lymfe beter laten afvoeren of wilt u de doorbloeding verbeteren? De klassieke massage is het antwoord op deze vragen. Massage Rainbow werkt op ontspannen wijze aan deze pijnpunten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse grepen. Denk aan effectieve drukmassages, strijk-technieken, kneed-technieken en de zogenoemde fricties waarbij verklevingen losgekoppeld worden. Vastzittende knopen in uw spieren worden los gemasseerd en wordt pijn en spanning in de toekomst beperkt. Standaard wordt als uitgangspunt genomen: uw hart. De massage wordt ten alle tijden in richting van de bloedsomloop toegepast.

Werkgebied Massage Rainbow

De vestigingsplaats van Massage Rainbow is Dordrecht. Bent op bijvoorbeeld op zoek naar een massage in Barendrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht? Neem contact op met Massage Rainbow, daar zij deze steden ook tot haar werkgebied rekenen. De massagepraktijk in Dordrecht is goed bereikbaar via deze steden per auto of openbaar vervoer.

Neem ook een kijkje op de website voor meer informatie over massagepraktijk Rainbow. Overtuig uzelf van de professionaliteit en lees klantbeoordelingen van mensen die u voorgingen. Tevens zijn diverse certificaten te vinden, zodat u zichzelf kan verzekeren dat u in betrouwbaar gezelschap verkeert. Tijd dus voor een ontspannen massage! Dordrecht, Nieuwstraat 29 is het adres van Massage Rainbow. U bent van harte welkom.